Bataie La Cfr Cluj

Tensiunea a fost maximă iar imaginile surprinse de sârbi arată cum oficialii lui CFR Cluj s-au bătut în vestiar. Edi Iordănescu antrenorul echipei FCSB a declarat sâmbătă că este surprins de situaţia de la CFR Cluj formație pe care a antrenat-o în trecut dar consideră că jucătorii echipei clujene au o capacitate de redresare foarte mare astfel că meciul de duminică va fi foarte greu.


Sportcampina Malmo Ff Cfr Cluj Arbitrează Andrew Dallas Malmo Mens Tops Mens Tshirts

27 august 2021 1004.

Bataie la cfr cluj. După mai multe vorbe aruncate în cadrul staff-ului în urma rezultatelor bifate în ultima vreme s-a iscat o bătaie în. S-au luat la bătaie în vestiar după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad VIDEO Andrei Vlad. CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Europa League de Steaua Roșie Belgrad 1-6 la general.

În imagini apar și fotbaliști de la CFR Cluj dar aceștia par că sunt dornici să aplaneze conflictul. In acest moment situatia este oarecum. Haos la CFR Cluj.

Potrivit sportro conflictul a fost început de juristul Ioan Ivașcu și Viorel Boncoi și Radu Pralea kinetoterapeuții echipei iar de acolo lucrurile au degenerat. În imagini apar și fotbaliști de la CFR. CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad scor 1-2 și la returul play-off-ului Europa League.

CFR Cluj a pierdut joi seară returul play-off-ului Ligii Europa scor 1-2 pe teren propriu cu Steaua Roşie Belgrad. O bătaie a avut loc joi seară la vestiare după meciul pierdut de echipa CFR Cluj în faţa formaţiei Steaua Roşie Belgrad în play-off-ul Ligii Europa scrie Sportro. Formaţia CFR Cluj a pierdut joi seară returul play-off-ului Ligii Europa scor 1-2 pe teren propriu cu Steaua Roşie Belgrad.

Chipciu a avut un conflict violent cu fanul l-a luat de gât şi i-a adresat injurii. Tensiunea a fost maximă iar imaginile surprinse de sârbi arată cum oficialii lui CFR Cluj s-au bătut în vestiar. Tensiunile și-au spus cuvântul la final iar oficialii clubului au declanșat un scandal monstru la vestiare.

Potrivit publicației conflictul a fost început de juristul Ioan Ivaşcu şi Viorel Boncoi şi Radu Pralea kinetoterapeuţii echipei iar apoi situaţia a degenerat şi a fost nevoie de intervenţia bodyguarzilor. În doar câteva secunde sportiva a trecut de pe locul 1 pe locul. Conform Sportro conflictul a fost început de juristul Ioan Ivașcu și de kineterapeutii Viorel Boncoi și Radu Pralea.

Scene violente la Cluj la un campionat de minifotbal. Scandal ca la ușa cortului la CFR Cluj. In prima mansa scorul a fost 4-0 astfel ca sarbii s-au impus cu 6-1 la general si vor juca in grupele Ligii Europa in timp ce echipa CFR Cluj.

CFR Cluj poate pierde campionatul la masa verde Scandalul de Cluj i-ar putea costa pe cei de la CFR chiar titlul de campioana de care pareau ca erau extrem de aproape. CFR Cluj a pierdut cu scorul general de 1-6 în fața celor de la Steaua Roşie Belgrad. În prima manşă scorul a fost 4-0 astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa în timp ce echipa CFR Cluj va.

Bătaie în vestiarul celor de la CFR Cluj după eșecul cu Steaua Roșie Belgrad. Reacția ei violentă a stârnit numeroase critici - VIDEO. În prima manşă scorul a fost 4-0 astfel că sârbii s-au impus cu 6-1 la general şi vor juca în grupele Ligii Europa în timp ce echipa CFR Cluj va evolua în grupele Conference League.

După meci la vestiare a avut loc o adevărată bătălie. Oficialii de la CFR Cluj s-au luat la bătaie după meciul cu Steaua Roşie Belgrad Însă poate că tocmai acţiunea în forţă a patronului a tulburat şi mai rău apele iar la cabine s-a ajuns chiar la bătaie. Bătaie între suporterii Universității și ai CFR-ului.

Share pe Facebook Share pe Twitter Share pe WhatsApp Bătaie în vestiarul CFR Cluj august 2021. Mijlocaşul campioanei a fost jignit de un suporter şi nu s-a mai putut calma. Formatia CFR Cluj a pierdut joi seara returul play-off-ului Ligii Europa scor 1-2 pe teren propriu cu Steaua Rosie Belgrad.

Un cal refuză să sară peste obstacole iar sportiva pierde aurul. Ricardo cadu batut de bornescu mircea bornescu u cluj cfr cluj intrerupt bataie la cluj meci intrerupt arpad paszkany explica scandal pe teren penalty ricardo cadu. VIDEO Bătaie în vestiarul celor de la CFR Cluj după eliminarea din Europa League Postat la 27 august 2021 0918 de Pavel Adrian CFR a părăsit Europa League pe ușa din dos campioana României fiind spulberată de Steaua Roșie Belgrad 6-1 la general.

Meciul a fost unul extrem de tensionat mai ales după umilința suferită în meciul de la Belgrad 5-0. Fotbalistul a avut o reacţie nervoasă la finalul meciului CFR Cluj Sepsi scor 0-1 din etapa a 7-a a play-off-ului trecut. Între oficialii lui CFR Cluj a izbucnit un adevărat conflict în vestiar la finalul meciului cu Steaua Roșie Belgrad din Europa League.

Totul despre CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad 1-2 AICI Tragerea la sorți a grupelor UEFA Conference League are loc vineri de la ora 1430 liveTEXT pe GSPro. Momente de-a dreptul ruşinoase petrecute la un club care ţine foarte mult la imagine. Nu e foarte uşor să comentez ce a fost acolo reprezint alt club am fost acolo sunt oameni cu.

Derbiul Clujului dintre Universitatea si CFR a fost oprit in minutul 27 dupa o bataie generala in tunelul de acces spre vestiare. Bodyguarzii au intervenit pentru a calma spiritele.


Bynmzcplaz1hvm


Pin On Stiri Din Surse 100 Live News


0uox82b2sqnorm


Marius șumudică Anunț Despre Viitorul Său La Cfr Cluj După Umilința Cu Steaua Roșie Belgrad Cred Că Au Văzut și Ei Meciul


Nplkenkjkq0ilm


Nplkenkjkq0ilm


Ffo7a67shwycem


Eg Q9xfna8 Pmm


Ztfmoc0cidmkxm


Ijvypieygnqhm


P6ein4bowmbeem


0uox82b2sqnorm


Yzjmzyt1nskwom


C9raml1jjxgc M


Vigcoyprrnj6im


Fupmoep3mt2rwm


Mesbofmky84pgm


Zwxliqup8r Ytm


Uefa A Luat O Decizie De Ultimă Oră In Privința Meciului Steaua Roșie Belgrad Cfr Cluj Din Play Off Ul Europa League